Diy lampor

Diy lampor

april 10, 2018 0 av finurligafroken

Förra sommaren insåg jag att jag hade ganska dåligt med lampor hemma. Och dessutom var dom jag hade inte alls nått jag tyckte om. Så istället för att åka och köpa nya åkte jag till en second hand butik och hittade lampor för bara några tior styck. Sen var det bara att börja göra om dom.

Jag tog bort tyger som var runt lampskärmarna och på den ena tog jag spetstyg jag hade hemma, klippte det i remsor och sen satte fast runt hela. Jag avslutade med en remsa som jag sicksackade in ett band i och knöt ihop längst ner. Jag sprayade också lampfoten i svart.

 

Lampa nummer två tog jag också av tyget på med lämnade kvar fransarna som satt längst ner. Där klippte jag ut papper i lagom storlek och klistrade fast på. Äpplen och körsbär blev till en lampa i köket och passa perfekt där.