Vad är jag för mamma?

Vad är jag för mamma?

april 24, 2018 2 av finurligafroken

Vad är jag för en mamma? Som inte kan hålla min son trygg? Som inte kämpar mig blodig för att han ska ha det lugnt? Varför är jag inte en lejoninna som gör allt för sitt barn? Kanske gör jag det. Fast idag känns det inte så. Idag känner jag mig som en värdelös mamma som borde göra mer.

Jag har skrikigt, gråtit, pratat, hotat. Jag har gått på möten och ringt otaliga samtal till social, BUP, skola och kuratorn. Men det har inte hjälpt ett dugg. Det är ingenting som har ändrats. Han vågar inte säga ifrån själv och jag får ingen hjälp.

Jag vet inte vad jag kan göra mer. Jag ger så mycket kärlek och trygghet jag kan. Jag lyssnar och stöttar. Finns alltid där. Men jag vet inte om det hjälper. Jag vet inte hur det kommer bli i framtiden. Hur det påverkar honom. Om han kommer vara arg på mig för att jag inte gjorde mer. För att jag inte kunde skydda honom. Inte kunde ge honom ett tryggt och kärleksfullt liv.