Budget renovera toaletten

Budget renovera toaletten

juni 7, 2018 2 av finurligafroken

Eftersom min dator har kraschat blir det mobilbilder. Inte den bästa kvalitén men jag hoppas att ni har överseende med det.

I vår lägenhet finns det två ingångar och två toaletter. Den ingången vi använder där det stora badrummet finns precis innanför och som sedan tar en till köket och Melwins rum och vardagsrummet och därigenom in till mitt rum. I mitt rum finns en annan ingång med en pytteliten hall och en liten toalett. Ganska lyxigt med två toaletter i en lägenhet. Men den lilla toaletten är inte bara väldigt liten utan även ful. Brunt golv, vita väggar och känns inte alls fräsch.

Ja ni ser ju själva. Inte speciellt kul. Nu efter att ha bott här i snart 6 år tog jag mig i kragen och fixade till den. En budget renovering som jag tycker blev väldigt lyckad. Jag började med att städa ordentligt och målade sedan golvet i en ljus nougat färg. Två omgångar färg och sen bättrade jag på listernas vita färg med en strykning. Sen skar jag till dekorplast som jag satte på varannan kakelplatta och satte upp ett duschdraperi på den bakre väggen istället för att måla eller någonting liknande. Snabbt, billigt och går enkelt att ändra.

Nu känns det inte alls lika jobbigt att gå in där eller att städa. Mycket fräschare och ljusare. Det vart verkligen en förbättring och inte alls dyrt. Det mesta hade jag redan hemma förutom duschdraperiet och badrumsmattan som jag köpte billigt på Ikea.