Äntligen sommarlov

Äntligen sommarlov

juni 15, 2018 2 av finurligafroken

Nu är det äntligen sommarlov! Som vi har längtat. Det har varit en tuff vårtermin och det var så skönt när det igår var skolavslutning och vi äntligen kunde ta sommarlov. Massa sköna veckor framför oss fulla med sovmornar, bad, glass, minigolf och äventyr.

Vi firade med jordgubbstårta tillsammans med morfar, mormor, plastmorfar, moster, farmor och farfar. Prinsen hjälpte faktiskt till med tårtan vilket han inte brukar göra och vi hade så mysigt tillsammans när vi gjorde det. Alla berömde vår tårta och prinsen fick massa presenter.

Sommarlovets första dag spenderades med en lång sovmorgon, havregrynsgröt full med äpple och russin och i eftermiddags åkte vi och handlade och gjorde sedan egen guacamole. Vi har även hunnit med att vara ute och spela fotboll i kvälls solen. Underbart!

Jag tänker att vi grundade det hela bra så att resten av sommaren kommer att vara lika bra och härlig.