Ljusglimtar v 24

Ljusglimtar v 24

juni 17, 2018 0 av finurligafroken

I min senaste blogg hade jag ett stående tema varje söndag. Jag kallade det för Ljusglimtar där jag samlade allt det fina som hänt under veckan. Stort och smått. För att verkligen se allt det härliga som finns runt omkring mig och som händer. Små ljusglimtar helt enkelt. Idén har jag lånat av Wilda som bloggar på Reaktionista där hon varje söndag delar med sin av sina stjärnögonblick och jag älskar att läsa det. Så jag tänkte att jag ska börja med det även här. För jag tyckte det var så härligt att sätta mig ner och skriva dom inläggen och har saknat det.

Så här kommer det härligaste från v 24.

* En mysig kväll hemma hos min fina kusin där halva släkten var samlad för att se finalen av Biggest looser där vinnaren Viktor självklart var med oss så vi fick fira honom.

* Baka tårta tillsammans med prinsen

* Få hjälp av mamma

*Spelkvällar med prinsen. Vi brukar hinna igenom uno, råttfällan och dam. Fast jag tjatar om labyrint varje gång.

*kvällspromenader med prinsen. Vi hinner med många samtalsämnen. Både bra och dåliga.

*vara ute och spela fotboll i kvällssolen

*Fika på baksidan med släkten för att fira skolavslutningen. Älskar att se hur många som älskar min son.

*testa ett nytt recept

*gå runt och vattna mina blommor och titta till dom. Avkopplande och mysigt att se dom växa.