Ljusglimtar v 25

Ljusglimtar v 25

juni 24, 2018 0 av finurligafroken

I min senaste blogg hade jag ett stående tema varje söndag. Jag kallade det för Ljusglimtar där jag samlade allt det fina som hänt under veckan. Stort och smått. För att verkligen se allt det härliga som finns runt omkring mig och som händer. Små ljusglimtar helt enkelt. Idén har jag lånat av Wilda som bloggar på Reaktionista där hon varje söndag delar med sin av sina stjärnögonblick och jag älskar att läsa det. Så jag tänkte att jag ska börja med det även här. För jag tyckte det var så härligt att sätta mig ner och skriva dom inläggen och har saknat det

Här kommer det härligaste från v 25

* skogspromenad med prinsen

* stå och titta på tre söta små ekorrar som letar mat och springer upp för träd

* pussas med Doris

* titta på ett rådjur med ett litet kid

*köra bil alldeles ensam med hög musik

*fira midsommar med människor jag tycker väldigt mycket om

*spelkväll med sonen. Mycket skratt och skoj

*lyssna på regnet som öser ner

*hälsa på en liten golden valp

*ha någon att prata med när det är jobbigt

*ny städat hem där allt är rent och fräscht

*min magoplanta som äntligen börjat växa igen

*stå på stranden och känna vågorna slå in och mig