En mysig söndag

juni 27, 2018 0 av finurligafroken

Jag blir tokig! Varje gång jag ska uppdatera är det en uppdatering på sidan så jag inte kan göra någonting med bloggen. Så tråkigt. Det här inlägget skulle kommit i måndags egentligen men det har inte gått att skriva så det får komma nu istället.

I söndags hade vi en mysig eftermiddag/kväll då vi gav oss iväg till Motala och vår favorit minigolfbana. Här är vi minst två gånger varje sommar och spela. Dessutom kan man passa på att doppa fötterna i Vättern och äta glass när man ändå är där. Precis detta gjorde vi såklart.

Jag kom på en delad tredje plats och prinsen kom två. Vi hade med oss tre kompisar som aldrig hade varit där innan så vi tänkte att det skulle vara en enkel match att vinna över dom men så var inte fallet. Men mysigt hade vi.

På vägen hem stannade vi till vid blå lagunen. En badplats mitt inne i skogen som jag bara har hört talas om men aldrig varit vid. Så vi tyckte att det passade bra att åka dit och titta och känna lite på vattnet. Det var lika vackert som andra har sagt. Vattnet har otroligt vacker färg och solen var just påväg ner. Dock har jag hört att det är mycket kemikalier i vattnet och det är därför vattnet har denna färg. Vet inte om jag är så sugen på att bada där men det var fint att titta på.