Ljusglimtar v 27

Ljusglimtar v 27

juli 9, 2018 0 av finurligafroken

 

I min senaste blogg hade jag ett stående tema varje söndag. Jag kallade det för Ljusglimtar där jag samlade allt det fina som hänt under veckan. Stort och smått. För att verkligen se allt det härliga som finns runt omkring mig och som händer. Små ljusglimtar helt enkelt. Idén har jag lånat av Wilda som bloggar på Reaktionista där hon varje söndag delar med sin av sina stjärnögonblick och jag älskar att läsa det. Så jag tänkte att jag ska börja med det även här. För jag tyckte det var så härligt att sätta mig ner och skriva dom inläggen och har saknat det.

* sol och värme

* en vacker måne

* mina blommor som mår bra och växer fint

* få vara med min mamma i flera timmar och prata om allt och ingenting. Och dessutom bli bjuden på mat.

* äta jordgubbar

* ligga bredvid prinsen och läsa för honom tills han somnar

* få mysa med en ett åring i några timmar.

* stå i solen och äta körsbär direkt från trädet.

* få gråta ut och vräka ur mig all skit

* ta en tupplur mitt på dagen