Ljusglimtar v 28

Ljusglimtar v 28

juli 15, 2018 0 av finurligafroken

I min senaste blogg hade jag ett stående tema varje söndag. Jag kallade det för Ljusglimtar där jag samlade allt det fina som hänt under veckan. Stort och smått. För att verkligen se allt det härliga som finns runt omkring mig och som händer. Små ljusglimtar helt enkelt. Idén har jag lånat av Wilda som bloggar på Reaktionista där hon varje söndag delar med sin av sina stjärnögonblick och jag älskar att läsa det. Så jag tänkte att jag ska börja med det även här. För jag tyckte det var så härligt att sätta mig ner och skriva dom inläggen och har saknat det

* sätta mig i ett fotbad och ta hand om mina fötter ordentligt

* få en fråga om att åka på utflykt med mamma

* när prinsen vill mysa

* stå och plocka bigarråer och stoppa munnen full

* titta på två harar som har det skönt i skuggan utanför vårt hus

* mysa med en stor nalle till hund

* få spendera en hel dag med min mamma

* ligga i Vättern och prata om livet med mamma

* få ekonomisk hjälp

* fotmassage

* lång sovmorgon

* samtal från min älskade son