Ljusglimtar v 29

Ljusglimtar v 29

juli 22, 2018 0 av finurligafroken

I min senaste blogg hade jag ett stående tema varje söndag. Jag kallade det för Ljusglimtar där jag samlade allt det fina som hänt under veckan. Stort och smått. För att verkligen se allt det härliga som finns runt omkring mig och som händer. Små ljusglimtar helt enkelt. Idén har jag lånat av Wilda som bloggar på Reaktionista där hon varje söndag delar med sin av sina stjärnögonblick och jag älskar att läsa det. Så jag tänkte att jag ska börja med det även här. För jag tyckte det var så härligt att sätta mig ner och skriva dom inläggen och har saknat det.

*ta ett kvällsdopp efter en väldigt varm dag

*smyga ut i sommarnatten och palla körsbär med bästa vännen.

*ligga och skratta åt en vän som pratar i sömnen.

*ha vänner som man får gråta ut hos

*långt samtal med mamma

* somna nära doris

* lyssna på en bra bok

* få fotmassage

* två små rädda katter som vi ska vara stödhem åt och försöka ge massor med kärlek och tålamod

* få en idé som jag tror kan bli otroligt bra