Värmetankar

Värmetankar

juli 25, 2018 1 av finurligafroken


Hej på er! Hur har ni det i värmen? Jag kan erkänna att jag lider och klagar ganska mycket just nu. Jag tycker det är härligt med sommar men när man inte ens kan sitta stilla i skuggan utan att svettas är det för varmt. Jag blir så trött, slö, får ont i huvudet och blir lättirriterad i denna hetta. år ingenting gjort för jag orkar inte. Dessutom får jag extrem klimatångest och oroar mig för alla bränder och djur. Hur ska det gå för vår vackra jord? Vad har vi gjort med den? Och hur ska vi kunna stoppa det? Doris orkar knappt gå ut och kissa på dagarna och ligger helst bara på golvet och flämtar. Vi passar på att gå längre promenader när solen gått ner och man kan andas lättare.

I lägenheten är det fruktansvärt. Det är runt 30 grader här inne även på nätterna trots att jag öppnar upp överallt för att få in luft och kyla ner lite. Det är inte lätt att sova. Tur att man har vänner med trädgård dit man är välkommen och kan sitta i skuggan och prata skit lite då och då. Även om drömmen om en trädgård är ännu starkare än vanligare under den här perioden. Bara kunna öppna dörren och gå ut. Men man får vara nöjd med det man ha. Idag fick jag åka till en kompis och tvätta då det inte fanns en enda tvättid här. Så passade jag på att sitta i trädgården medan jag väntade på att maskinen skulle bli klar. Tur att dom finns. Dom underbara mänskorna jag har i mitt liv. Dom är inte många men dom är fantastiska!