Ljusglimtar v 30

Ljusglimtar v 30

juli 29, 2018 1 av finurligafroken

I min senaste blogg hade jag ett stående tema varje söndag. Jag kallade det för Ljusglimtar där jag samlade allt det fina som hänt under veckan. Stort och smått. För att verkligen se allt det härliga som finns runt omkring mig och som händer. Små ljusglimtar helt enkelt. Idén har jag lånat av Wilda som bloggar på Reaktionista där hon varje söndag delar med sin av sina stjärnögonblick och jag älskar att läsa det. Så jag tänkte att jag ska börja med det även här. För jag tyckte det var så härligt att sätta mig ner och skriva dom inläggen och har saknat det

* fiska i solskenet

* äntligen känna lust att fota igen

* få en idé som tar upp nästan alla mina tankar och som jag hoppas kommer uppfyllas nästa vecka

* ha vänner som ställer upp och låter mig tvätta där när det inte finns lediga tider hos mig

* när prinsen äntligen kommer hem efter två olidliga veckor.

* att våra fina katter som vi är stödhem åt faktiskt vågar röra sig lite i lägenheten fast vi är hemma

* att vågen visar – efter en vecka med bättre mat och mer motion

* regn 😍

* ett gemensamt projekt med prinsen. Nått jag längtat efter men inte trodde han skulle tycka var så roligt men han var med på det på en gång