Steggolf

Steggolf

augusti 2, 2018 2 av finurligafroken

Har ni hört talas om steggolf? Det hade inte jag förrän jag såg att Kreativa Karin (följtips på Instagram!) hade gjort iordning en och spelade med sin dotter. Den är från Panduro men gick inte att beställa. Så igår gick jag in på Panduro i grannstaden och där finns det en kvar! På rea dessutom! Det var ju meningen att jag skulle ha den.

Så idag dekorerade jag delarna med wasitejp (den kommer helt obehandlad så man får själv fixa till den som man vill) och dess monterade jag ihop den. Väldigt enkelt!

Så efter att ha läst reglerna lite fort (Väldigt enkelt. 1, 2 eller 3 poäng beroende på vilken pinne du hamnar på och först till 21 vinner) gick vi ut på baksidan och körde två matcher prinsen och jag. Först vann han och sen jag. Både tyckte det var väldigt roligt och det kommer att spelas flitigt framöver.