Ljusglimtar v 31

Ljusglimtar v 31

augusti 5, 2018 1 av finurligafroken

I min senaste blogg hade jag ett stående tema varje söndag. Jag kallade det för Ljusglimtar där jag samlade allt det fina som hänt under veckan. Stort och smått. För att verkligen se allt det härliga som finns runt omkring mig och som händer. Små ljusglimtar helt enkelt. Idén har jag lånat av Wilda som bloggar på Reaktionista där hon varje söndag delar med sin av sina stjärnögonblick och jag älskar att läsa det. Så jag tänkte att jag ska börja med det även här. För jag tyckte det var så härligt att sätta mig ner och skriva dom inläggen och har saknat det

* gå runt bland kolonilotterna och välja vilken som ska bli våran

* barnens alla idéer och vilja att hjälpa till med lotten

* få bekräftat att den är min

* träffa min mamma och mormor

* åka iväg på äventyr med prinsen

* se en falk sväva över en åker

* titta på månen

* gulligt meddelande från min syster

* erbjudande om hjälp från alla möjliga håll

* sitta och titta på blixtarna som kommer med 2-3 sekunders mellanrum

* pyssla ❤

* spela steggolf med sonen och skratta högt tillsammans

* få ett ordentligt förlåt

* ha fantastiska människor i livet som går upp tidigt en lördagsmorgon för att hjälpa mig med att röja på min kolonilott

* höra sonen skratta gott med en vän inne på sitt rum.

* sitta på en bänk och prata med en söt liten tant en stund