Ljusglimtar v 32

Ljusglimtar v 32

augusti 12, 2018 2 av finurligafroken

I min senaste blogg hade jag ett stående tema varje söndag. Jag kallade det för Ljusglimtar där jag samlade allt det fina som hänt under veckan. Stort och smått. För att verkligen se allt det härliga som finns runt omkring mig och som händer. Små ljusglimtar helt enkelt. Idén har jag lånat av Wilda som bloggar på Reaktionista där hon varje söndag delar med sin av sina stjärnögonblick och jag älskar att läsa det. Så jag tänkte att jag ska börja med det även här. För jag tyckte det var så härligt att sätta mig ner och skriva dom inläggen och har saknat det

* få hjälp med att klippa ner allt gräs på kolonilotten och faktiskt kunna se hur det ser ut.

* lyssna på en spännande bok

*skratta med min son

*min fantastiska syster

*regn och åska

*pussar från Doris

*prata med en gammal vän

*sitta på en stol på min egen kolonilott och måla staketet. Bara känna hur roligt det är att det är mitt och hur fint och härligt det kommer att bli.

*hitta en trädgårdeserie som jag slukade och fick massa inspiration ifrån

* ta en fika på stan med prinsen