Veckomatsedel

Veckomatsedel

augusti 18, 2018 2 av finurligafroken

Det här med mat tycker jag är så svårt och tråkigt. Att varje dag komma på vad man ska laga och i mitt fall också vad jag har råd med och vad vi har hemma. Nu när skolan börjar igen tänkte jag att vi ska börja med veckomatsedel. Min tanke är att vi ska sätta oss ner varje söndag och skriva ner vad vi ska äta varje dag och sen också titta över vad som behöver köpas. Jag vet att många redan gör så här och jag tror att det gör det hela enklare. Nån matkasse har jag inte råd med annars hade jag testat det i några veckor.

Just nu letar jag inspiration till våra matsedlar. Lite nya recept att testa med billig och enkel mat. Jag tycker egentligen om att stå i köket och testa nya recept men det saknas fantasi och vissa dagar tid. Har ni några förslag på goda recept som är enkla, snabba och inte kostar så mycket?