Ljusglimtar v 33

Ljusglimtar v 33

augusti 19, 2018 0 av finurligafroken

I min senaste blogg hade jag ett stående tema varje söndag. Jag kallade det för Ljusglimtar där jag samlade allt det fina som hänt under veckan. Stort och smått. För att verkligen se allt det härliga som finns runt omkring mig och som händer. Små ljusglimtar helt enkelt. Idén har jag lånat av Wilda som bloggar på Reaktionista där hon varje söndag delar med sin av sina stjärnögonblick och jag älskar att läsa det. Så jag tänkte att jag ska börja med det även här. För jag tyckte det var så härligt att sätta mig ner och skriva dom inläggen och har saknat det

* äntligen se en liten rot komma ut från min avokadokärna som jag kämpat med så länge

* krama en vän som haft det tufft och jag inte träffat på länge

* några timmar med mamma där jag får prata av mig och kramas

* samtal från prinsen

* sjunka ner i ett varmt bubbelbad

*en hel dag med regn då man kan ligga i soffan och kolla serier helt utan dåligt samvete

*fika med prinsen och hans pappa och ha ett bra samtal

* veta att jag har en egen liten plätt där jag kan fixa och greja

* en middagslur på soffan

* doris pussat

* spännande möte med en ny människa

* sitta ute i sommarkvällen med tända ljus och lyssna på en fors

* vakna riktigt glad

* framstegen som katterna gör

* lunch hos mamma med mormor