Det där med pannkakor….

Det där med pannkakor….

augusti 21, 2018 0 av finurligafroken


Alltså det här med pannkakor. Jag tycker inte om pannkakor. Det gjorde jag säkert som barn men inte som vuxen. Det har resulterat i att min son nästan aldrig fått det hemma. Ibland har han haft tur och fått det hemma hos sin mormor som faktiskt gör så goda pannkakor att till och med jag äter dom. Däremot kan jag ibland bli sugen på amerikanska pannkakor med banan eller blåbär. Och när jag skriver ibland menar jag ungefär en gång om året.

Men nu är det så bra att för ett tag sen lärde sig min son att göra pannkakor själv. Och han kan det där! Riktigt goda. Han har till och med gått upp och gjort pannkaksfrukost till mig en morgon. Vilken lyx! Så nu äter vi det lite oftare hemma än innan. Kanske två till tre gånger om året.