Ljusglimtar v 34

Ljusglimtar v 34

augusti 26, 2018 0 av finurligafroken

I min senaste blogg hade jag ett stående tema varje söndag. Jag kallade det för Ljusglimtar där jag samlade allt det fina som hänt under veckan. Stort och smått. För att verkligen se allt det härliga som finns runt omkring mig och som händer. Små ljusglimtar helt enkelt. Idén har jag lånat av Wilda som bloggar på Reaktionista där hon varje söndag delar med sin av sina stjärnögonblick och jag älskar att läsa det. Så jag tänkte att jag ska börja med det även här. För jag tyckte det var så härligt att sätta mig ner och skriva dom inläggen och har saknat det

* vakna upp lycklig

* ta en sväng i bilen och njuta av naturen

* spännande möte

* få krama min prins igen

* sitta på golvet med lilla Fjodor en bit bort som börjar vänja sig vid mig.

* gosa med en glad hund

* få höra att en vän ska ha barn och vill att jag fotar både mage och bebis

* mysig fredag med prinsen. Tacos och film

* att både mormor och morfar kommer och tittar på prinsen som tävlar i tennis

* en andra plats och pokal med hem för prinsen

* ett samtal med min fina mormor

* få hjälp på kolonin så det händer någonting